USTVARITE RAČUN

*

*

*

*

*

*

primavera butik pronovias glava

 

Manuel Mota (Pronovias group)

Manuel Mota je bil svetovno priznani modni oblikovalec in kreativni direktor Pronovias-a in je vsako sezono oblikoval tudi kolekcijo pod svojim imenom.
Njegove zadnje dih-jemajoče kreacije so stilizirane silhuete, stil imperij, obleke, bogate s cvetjem v organzi, šifonu ali tilu. So skrbno izdelane iz najprestižnejših tkanin, poudarjene s čipko in bogato okrašene tudi s perjem.
Pri nas si lahko oblečete poročno obleko “Primor” s perjem ali prelepo svileno obleko “Emporium”.


Proizvajalec:
Izberite proizvajalca

Manuel Mota (Pronovias group)

Poročna obleka EMPORIUM

Ta obleka ima subtilne grške vplive - neverjetna poročna obleka iz šifona ima nežen asimetričen izrez. Sama naramnica je okrašena z zlatim vezenjem,...

Poročna obleka PRIMOR

Obleka je A-linije, blede slonokoščene barve iz svilnatega tila in steznika, polnega pravega perja. Na sprednji strani pas krasijo diamanti.

Potek izbora poročne obleke (info na 041 282 353)

Izbor poročne obleke
Pri izboru poročne obleke vam pomagamo z izkušnjami in nasveti izbrati vaši osebnosti in liniji postave najprimernejše poročno oblačilo, v katerem boste zasijale kot zvezde.

Izbrane obleke pomerjate po želji. Izbrano obleko prilagodimo vaši postavi in željam primerno, ko se dogovorimo za prvo pomerjanje obleke.

Prvo pomerjanje poročne obleke
Obleka bo ob dogovorjenem terminu prilagojena vaši postavi. Ob prvem pomerjanju se tudi dogovorimo za naslednje pomerjanje. Takrat preverimo, če obleka resnično stoji po telesu, tako kot je potrebno. Drugo pomerjanje je običajno tudi končno.

Ob končni odločitvi za poročno obleko vam naredimo tudi celotno poročno podobo, ki se sklada s krojem in barvo obleke. Poročna podoba predstavlja skladen barvni in vizualni izbor modnih dodatkov, kot so čevlji, torbica, nakit in poročna tančica. Hkrati vam svetujemo pri izbiri skladne obleke za ženina in poročne družice. Ob tem vam lahko tudi oblikujemo poročna vabila in zahvale v enakem stilu kot je vaša poročna obleka.

Zadnje pomerjanje poročne obleke
Vaša obleka je pripravljena za vaš poročni dan. V njej boste zadovoljno in sproščeno stopili na novo življenjsko pot.

Ob tem vam želimo zvezdni in nepozaben poročni dan, ter veliko lepih trenutkov na novi življenjski poti.

Nasvet! Želimo si, da je tudi za vas izbira poročne obleke kar se da prijetno in čim manj stresno opravilo, zato vas prosimo, da se za termin obiska dogovorite vnaprej. Tako se vam bomo mogli v času, ki si ga boste izbrali, resnično v celoti posvetiti.


Pokličite nas na 041 282 353. Veselimo se vašega obiska.

NA VRH
Košarica je prazna