USTVARITE RAČUN

*

*

*

*

*

*

primavera butik pronovias glava

 

San Patrick (Pronovias group)

Milijoni nevest po vsem svetu so stranke podjetja "San Patrick", vključno s številnimi zvezdnicami in predstavniki plemiških družin.
Brezhibno krojenje, uporaba dragih materialov in razkošne čipke, moderen in glamurozen slog, naredijo poročne obleke "San Patrick" prave mojstrovine.
Kolekcije so izredno raznolike: od preprostih elegantnih modelov, do krasnih čipkastih oblek in razkošnih oblek z naborki. Svila in šifon ter tila in organza se lepo kombinirajo z najboljšim vezenjem, kristali in čipkami.

http://www.sanpatrick.com/


Proizvajalec:
San Patrick

San Patrick (Pronovias group)

Poročna obleka AROLA

Poročna obleka San Patrick Arola je obleka iz tile in organze s sodobnim videzom. Naramnice se ponašajo z nežnim dekorativnim našitkom, ki se...

Poročna obleka ARONA

Obleka ima nizek pas iz vezenega tila, morbido tila in organze. Dekolte in zgornji del hrbta sta okrašena s srebrom in belimi biseri.

Poročna obleka AUSTRIA

Obleka iz šifona ima V ovratnik in odprt hrbtni del. V zgornjem delu je posuta z biseri.

Poročna obleka AVILA

Obleka iz šifona je stila A-linije in ima V ovratnik. Naramnice so okrašene s srebrnimi dodatki, obleko pa krasi izjemno lep detajl pod prsmi.

Poročna obleka AZAHAR

Obleka iz šifona je stila A-linije in je asimetrična, le z eno naramnico. Nad dekoltejem in okoli pasu ima srebrne detajle.

Poročna obleka AZUCENA

Obleka iz šifona je stila A-linije in je asimetrična, le z eno naramnico. Ima srebrne detajle in izrez v krilu.

Poročna obleka CAPRICHO

Ekstravagantni dodatki, naborki in različne teksture preplavljajo obleke v tej liniji. Čudoviti materiali, kot so Sofia gaza, Torino taft, til in...

Poročna obleka SAN PATRICK – ASTROGA

San Patrick Astorga lahko zelo dobro poudari nevestine obline in še vedno doda eleganten temperament nevesti. Obleka je stila A-linije, brez...

Potek izbora poročne obleke (info na 041 282 353)

Izbor poročne obleke
Pri izboru poročne obleke vam pomagamo z izkušnjami in nasveti izbrati vaši osebnosti in liniji postave najprimernejše poročno oblačilo, v katerem boste zasijale kot zvezde.

Izbrane obleke pomerjate po želji. Izbrano obleko prilagodimo vaši postavi in željam primerno, ko se dogovorimo za prvo pomerjanje obleke.

Prvo pomerjanje poročne obleke
Obleka bo ob dogovorjenem terminu prilagojena vaši postavi. Ob prvem pomerjanju se tudi dogovorimo za naslednje pomerjanje. Takrat preverimo, če obleka resnično stoji po telesu, tako kot je potrebno. Drugo pomerjanje je običajno tudi končno.

Ob končni odločitvi za poročno obleko vam naredimo tudi celotno poročno podobo, ki se sklada s krojem in barvo obleke. Poročna podoba predstavlja skladen barvni in vizualni izbor modnih dodatkov, kot so čevlji, torbica, nakit in poročna tančica. Hkrati vam svetujemo pri izbiri skladne obleke za ženina in poročne družice. Ob tem vam lahko tudi oblikujemo poročna vabila in zahvale v enakem stilu kot je vaša poročna obleka.

Zadnje pomerjanje poročne obleke
Vaša obleka je pripravljena za vaš poročni dan. V njej boste zadovoljno in sproščeno stopili na novo življenjsko pot.

Ob tem vam želimo zvezdni in nepozaben poročni dan, ter veliko lepih trenutkov na novi življenjski poti.

Nasvet! Želimo si, da je tudi za vas izbira poročne obleke kar se da prijetno in čim manj stresno opravilo, zato vas prosimo, da se za termin obiska dogovorite vnaprej. Tako se vam bomo mogli v času, ki si ga boste izbrali, resnično v celoti posvetiti.


Pokličite nas na 041 282 353. Veselimo se vašega obiska.

NA VRH
Košarica je prazna