USTVARITE RAČUN

*

*

*

*

*

*

primavera butik pronovias glava

 

Poročni čevlji

Pri nas imamo bogato ponudbo poročnih in svečanih čevljev, priznanih blagovnih znamk DORIANI in PARADOX LONDON.
Vrhunska kakovost, eleganca in udobje - vse to vam ponujajo čevlji DORIANI, ročno izdelani iz kvalitetnih usnjenih materialov, prilagojeni anatomiji stopala.
Izredno udobno kopito je oblikovano tako, da boste vaš najpomembnejši dan v življenju lahko kljub višji peti preživele sproščeno in udobno.
Blagovna znamka PINK – PARADOX LONDON je mlada, zabavna in trendi, ponuja široko paleto stilov, ki ustrezajo vsem stilom nevest, družicam in materam nevest.

Potek izbora poročne obleke (info na 041 282 353)

Izbor poročne obleke
Pri izboru poročne obleke vam pomagamo z izkušnjami in nasveti izbrati vaši osebnosti in liniji postave najprimernejše poročno oblačilo, v katerem boste zasijale kot zvezde.

Izbrane obleke pomerjate po želji. Izbrano obleko prilagodimo vaši postavi in željam primerno, ko se dogovorimo za prvo pomerjanje obleke.

Prvo pomerjanje poročne obleke
Obleka bo ob dogovorjenem terminu prilagojena vaši postavi. Ob prvem pomerjanju se tudi dogovorimo za naslednje pomerjanje. Takrat preverimo, če obleka resnično stoji po telesu, tako kot je potrebno. Drugo pomerjanje je običajno tudi končno.

Ob končni odločitvi za poročno obleko vam naredimo tudi celotno poročno podobo, ki se sklada s krojem in barvo obleke. Poročna podoba predstavlja skladen barvni in vizualni izbor modnih dodatkov, kot so čevlji, torbica, nakit in poročna tančica. Hkrati vam svetujemo pri izbiri skladne obleke za ženina in poročne družice. Ob tem vam lahko tudi oblikujemo poročna vabila in zahvale v enakem stilu kot je vaša poročna obleka.

Zadnje pomerjanje poročne obleke
Vaša obleka je pripravljena za vaš poročni dan. V njej boste zadovoljno in sproščeno stopili na novo življenjsko pot.

Ob tem vam želimo zvezdni in nepozaben poročni dan, ter veliko lepih trenutkov na novi življenjski poti.

Nasvet! Želimo si, da je tudi za vas izbira poročne obleke kar se da prijetno in čim manj stresno opravilo, zato vas prosimo, da se za termin obiska dogovorite vnaprej. Tako se vam bomo mogli v času, ki si ga boste izbrali, resnično v celoti posvetiti.


Pokličite nas na 041 282 353. Veselimo se vašega obiska.

NA VRH
Košarica je prazna