USTVARITE RAČUN

*

*

*

*

*

*

primavera butik pronovias glava

 

Stilsko svetovanje


 

A-LINIJAPRINCESASTIL POROČNE OBLEKE: A-LINIJA/PRINCESA

Obleka ima značilno obliko črke A, ozek zgornji del, ki se potem zlije v razširjen spodnji del. Značilna klasična enostavna linija je primerna za vse vrste porok, od enostavnih do razkošnih.
Stil A optično zoži linijo telesa in ustvari lepo silhueto. A-linija je primerna za vse telesne tipe. Dolga linija lahko ustvari vtis višje višine in ožje silhuete. Videz lahko nadgradite z dodatkom pasu in tako skrijete dele vaše postave, ki vam niso preveč všeč, saj pas optično zoži postavo.


PRAVLJICNA-OBLEKA

STIL POROČNE OBLEKE: PRAVLJIČNA OBLEKA

Obleka je namenjena tistim, ki ste si svoj poročni dan zamislile kot pravljico in je najbolj romantična oblika od vseh. Stil je sestavljen iz zgornjega oprijetega dela-steznika in polnega krila. Obleka je primerna za velike tradicionalne poroke.
Obleka je idealna za vitke ali hruškaste oblike postave. Polno krilo pomaga poudariti pas in skriti spodnji del telesa. Če imate velike prsi, bo ta slog pomagal ustvariti videz »peščene ure«, saj poudarja linijo pasu.


IMPERIJ

STIL POROČNE OBLEKE: IMPERIJ

Imperij obleka je opredeljena s postavitvijo pasu, ki leži tik pod prsmi, ostala obleka pa pada prosto navzdol na rob. Ta slog je večkrat v paru s kvadratnimi izrezi, širokimi trakovi ali daljšimi rokavi.
Kot stil obleke je imperij stil zelo vsestranski, saj pokrije širok pas in skrije majhne prsi. Optično poviša višino neveste. V primeru večjih prsi le-te poudari, da so videti še večje. Medtem ko se imperij obleka dobro prilega večini tipov teles, je še posebej primerna za tiste neveste z manjšimi prsi, saj lepo poudarja vratni izrez. Primerna je tudi za nosečnice.


I-LINIJASTOLPEC

STIL POROČNE OBLEKE: I LINIJA/STOLPEC

Stolpec obleko ima ozko obliko, ki teče naravnost od vratnega izreza navzdol na rob. Ta obleka je kot tulec, ki objema telo in ne skrije ničesar. Mehke, plavajoče linije in graciozen slog.

Zelo lepo se poda višjim in vitkim ženskam. Prav tako lepo deluje na postavah z manjšimi konfekcijskimi številkami. Ni primerna za polnejše boke, saj le-te poudari.


 

MORSKA-DEKLICA

STIL POROČNE OBLEKE: MORSKA DEKLICA

Morska deklica je silhueta, ki obriše telo od prsnega koša do kolen, nato pa se široko razširi navzdol. Poudarja ženstvenost in mehke krivulje ženskega telesa. Namenjena je samozavestnim nevestam.
Če želite ustvariti Hollywoodski čar, je to obleka nedvomno prav nalašč za vas.
Ko obleko pomerjajte, poskusite, kako se v njej tudi sedi.
Obleka ni primerna za hruškaste postave, saj poudari boke.

 

NA VRH
Košarica je prazna